Nyttig info

Her kan du finde links med andet nyttig information

Hvis du vil indgå ægteskab i udlandet så er det nødvendigt at læse dette:

Du kan finde kontaktoplysninger på de enkelte danske ambassader her, og i nogle tilfælde også andre landes ambassader, der repræsenterer Danmark.
Det er lande, hvor der ikke er danske ambassader eller andre landes ambassader, der repræsenterer Danmark. I disse tilfælde må de inviterede forsøge at få visa gennem andre EU-landes ambassader eller den nærmeste Danske ambassade:

en mulighed for at søge på andre landes ambassader:

Omfattende website på engelsk og russisk om Schengen visa – ikke skrevet af praktikere.

Nogle gange er der forvirring på VFS-Visacentrene om flybilleter, når der ansøges om visa til Danmark og EU landene.
Hovedreglen er, man skal ikke købe en retur flybillet før ambassaden giver besked om dette. Hvis man alligevel ender i en situation, hvor der på forhånd kræves flybillet, kan man på denne side får reserveret en flybillet for ca. 10 US dollars.

Da Schengen-visa ikke kan benyttes ved indrejse til England, hvorfor statsborger fra et land udenfor EU, skal ansøge om visa til england. Statsborgere fra EU lande, Schweiz, Norge og Liechtenstein er visafri til England

Et firma, der giver information om visa til det hele verden – og vil foretage dette mod betaling.

Indvandrerrådgivningen har eksisteret i 33 år. Vi er en landsdækkende rådgivning og specialister på både familiesammenføring efter danske og EU love. Vi foretager også ansøgning om arbejdstilladelser af forskellige slags. Invandrerrådgivningen er en all round vikrsomhed, der kan påtage os unikke sager.
 
Vi er de eneste i Danmark, der siden Schengen aftalen om turistvisa blev virkelighed i 1990serne, der siden dengang har haft en website om visasystemet i EU, samt vi lige siden daglig gratis vejleder om at ansøge om visa.
 
Du kan med fordel besøge vores mange special websites –  du kan finde dem her: www.Indvandrerraadgivningen.dk