Om os

Indvandrerrådgivningen

– Landsdækkende Rådgivning

Vi kan hjælpe dig med råd og vejledning og med informationer.
Vi handler også aktivt i din sag over for myndighederne. Det vil sige, at vi kan påtage os at skrive eller ringe, aftale møder m.v.. Det er ikke altid gratis.

Vi kan også være din partsrepræsentant over for myndigheder, således vi er med til møder og kan rådgive dig. Vi tager et engangs-administrationsbeløb for denne ydelse, men i visse sager intet.

Vi påtager os sager for et engangsbeløb med ansøgninger om familiesammenføring over danske udlændingelove eller EU love over Sverige, Tyskland, Spanien o.s.v., samt arbejdstilladelser m.v.

· Familiesammenføring – både efter danske love og EU-lovgivning
· Opholdstilladelser og arbejdstilladelse.
· Permanent opholdstilladelse
· Statsborgerskab.
· EU borgerrettigheder.
· Bolig- og arbejdsmarked.
· Sociale rettigheder og pligter.
· Visa invitation

 
Indvandrerrådgivningen har eksisteret i 33 år. Vi er en landsdækkende rådgivning og specialister på både familiesammenføring efter danske og EU love. Vi foretager også ansøgning om arbejdstilladelser af forskellige slags. Invandrerrådgivningen er en all round vikrsomhed, der kan påtage os unikke sager.
 
Vi er de eneste i Danmark, der siden Schengen aftalen om turistvisa blev virkelighed i 1990serne, der siden dengang har haft en website om visasystemet i EU, samt vi lige siden daglig gratis vejleder om at ansøge om visa.
 
Du kan med fordel besøge vores mange special websites –  du kan finde dem her: www.Indvandrerraadgivningen.dk